φθηνά ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΓΓΛΙΚΩΝ πληροφορίες για εξετάσεις

Τα ιδιαίτερα μαθήματα με 9,75 έως 15 € την ώρα (σταθ. 2117109049 κιν. 6956235514) για Αγγλικά.... σας προσφέρουν 2 μέχρι 15 φορές περισσότερο χρόνο πρακτικής εξάσκησης αλλά και λιγότερο χρόνο προετοιμασίας για τα πτυχία πρακτικά και τυπικά του CAMBRIDGE με τα...
και αν είστε ενήλικας συμμετέχοντας στις εξετάσεις όπως αναφέροντα παρακάτω...

ΔΩΣΤΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ
University of Cambridge ESOL Examinations
CAMBRIDGE ESOLΟ παλαιότερος και πιο έγκυρος φορέας εξετάσεων στην Αγγλική γλώσσα στον κόσμο
Οι εξετάσεις του Πανεπιστημίου του Cambridge αναγνωρίζονται από πανεπιστήμια, εργοδότες και εκπαιδευτικές αρχές σε όλο τον κόσμο και συνιστούν πολύτιμα εφόδια εφόσον επιθυμείτε να εργαστείτε ή να σπουδάσετε στο εξωτερικό ή να σταδιοδρομήσετε σε ένα επάγγελμα που απαιτεί γνώση ξένων γλωσσών.
Συνεπώς, οτιδήποτε κι αν θέλετε να κάνετε – να αποκτήσετε μία καλύτερη δουλειά, να σπουδάσετε σε ένα αγγλόφωνο πανεπιστήμιο, να εξειδικευτείτε σε κάποιο τομέα της Αγγλικής γλώσσας ή απλώς να βελτιώσετε τα Αγγλικά σας – το Cambridge διαθέτει εξετάσεις για κάθε επίπεδο ώστε να ανταποκριθεί στις ανάγκες σας.
YOUNG LEARNERS TESTS – STARTERS, MOVERS AND FLYERSΤα Young Learners Tests του Cambridge ESOL έχουν δημιουργηθεί για να αξιολογούν το επίπεδο Αγγλικής γλώσσας παιδιών ηλικίας από 7 έως 12 ετών. Βοηθούν τα παιδιά να αναπτύξουν τις γνώσεις τους και ενισχύουν τη μαθησιακή διαδικασία μέσω σειράς προσεκτικά επιλεγμένων ασκήσεων και αποτελούν το πρώτο βήμα στην πορεία προς τον τελικό στόχο που είναι ο βασικός κορμός εξετάσεων του Cambridge ESOL. Υπάρχουν τρία επίπεδα:
STARTERSΤο επίπεδο Starters είναι το χαμηλότερο επίπεδο και είναι σχεδιασμένο για παιδιά ηλικίας 7 ετών.
MOVERSΤο επίπεδο Movers είναι το δεύτερο επίπεδο και οι υποψήφιοι είναι συνήθως μεταξύ 8 και 12 ετών.
FLYERSTο επίπεδο Flyers είναι το τρίτο επίπεδο και ο μέσος υποψήφιος είναι μεταξύ 9 και 12 ετών.
Ο στόχος αυτών των εξετάσεων ειναι να:
αξιολογήσουν και τις τέσσερις γλωσσικές δεξιότητες – κατανόηση προφορικού λόγου, ομιλία, ανάγνωση και γραπτό λόγο
επικεντρωθούν στην μία απλή, ουσιαστική και εποικοδομητική χρήση της γλώσσας
δημιουργήσουν μία θετική πρώτη εντύπωση για τις διεθνείς εξετάσεις
επηρεάσουν θετικά την ικανότητα εκμάθησης ξένων γλωσσών των παιδιών στο μέλλον
ενθαρρύνουν την αποτελεσματική μάθηση και διδασκαλία
παρέχουν επιβράβευση σε κάθε μαθητή για την προσπάθειά του, αφού δεν υπάρχει βαθμολογία που να δηλώνει αποτυχία.
FIRST CERTIFICATE IN ENGLISH (FCE)Το Cambridge ESOL First Certificate in English (FCE) του Πανεπιστημίου του Cambridge είναι μία εξέταση ανώτερου μέσου επιπέδου και αξιολογεί την ικανότητά χρήσης της Αγγλικής γλώσσας για ποικίλους καθημερινούς σκοπούς, επαγγελματικούς και εκπαιδευτικούς.
Πάνω από 270.000 άνθρωποι συμμετέχουν στις εξετάσεις FCE κάθε χρόνο. Αποτελούν χρήσιμη προετοιμασία για εξετάσεις ανώτερων επιπέδων, όπως το Certificate in Advanced English (CAE) και το Certificate of Proficiency in English (CPE) του Πανεπιστημίου του Cambridge.
CERTIFICATE IN ADVANCED ENGLISH (CAE)To Cambridge ESOL Certificate in Advanced English (CAE) είναι τίτλος προχωρημένου επιπέδου για άτομα που χρειάζονται τα Αγγλικά για επαγγελματικούς ή εκπαιδευτικούς σκοπούς.
Αξιολογεί το κατά πόσο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αποτελεσματικά και με αυτοπεποίθηση τα Αγγλικά σε ένα ευρύ φάσμα κοινωνικών, επαγγελματικών και εκπαιδευτικών περιστάσεων.
Πάνω από 60.000 άνθρωποι συμμετέχουν στις εξετάσεις του CAE κάθε χρόνο καθώς είναι αναγνωρισμένο από πανεπιστήμια της Βρετανίας και άλλων χωρών. Επίσης συνιστά χρήσιμη προετοιμασία για το Certificate of Proficiency in English (CPE) του Πανεπιστημίου του Cambridge.
CERTIFICATE OF PROFICIENCY IN ENGLISH (CPE)Το Cambridge ESOL Certificate of Proficiency in English (CPE) του Πανεπιστημίου του Cambridge είναι τo ανώτατο δίπλωμα των εξετάσεων του Cambridge ESOL και απευθύνεται σε μαθητές των οποίων οι γνώσεις στην Αγγλική γλώσσα είναι αντίστοιχες με εκείνες ενός μορφωμένου φυσικού ομιλητή.
Αξιολογεί την ικανότητά σας να λειτουργείτε αποτελεσματικά και με αυτοπεποίθηση μιλώντας την Αγγλική γλώσσα σε οποιοδήποτε περίσταση.
Πάνω από 45.000 άνθρωποι συμμετέχουν στις εξετάσεις του CPE κάθε χρόνο και το δίπλωμα αναγνωρίζεται από πανεπιστήμια της Βρετανίας και άλλων χωρών σαν απόδειξη ότι ο κάτοχός του διαθέτει τη γλωσσική ικανότητα να σπουδάσει στα Αγγλικά, τόσο σε πτυχιακό όσο και σε μεταπτυχιακό επίπεδο.
BUSINESS ENGLISH CERTIFICATES (BEC)Τα Cambridge ESOL Business English Certificates (BEC) μπορούν να σας βοηθήσουν να αποκτήσετε προβάδισμα στην καριέρα σας. Είναι τίτλοι διεθνώς αναγνωρισμένοι και αποδεικνύουν ότι ο κάτοχός τους έχει κατακτήσει το κατάλληλο επίπεδο των Αγγλικών το οποίο του επιτρέπει να χρησιμοποιεί τη γλώσσα σε επαγγελματικό περιβάλλον.
INTERNATIONAL ENGLISH LANGUAGE TESTING SYSTEM (IELTS)Θέλετε να συνεχίσετε τις σπουδές ή την καριέρα σας σε διεθνές επίπεδο; Θέλετε να κάνετε αίτηση σε εκπαιδευτικό ίδρυμα του εξωτερικού ή της Ελλάδας και πρέπει να αποδείξετε το επίπεδο γνώσης των Αγγλικών σας; Χρειάζεστε τα αποτελέσματά σας άμεσα;
To International English Language Testing System (IELTS) αποτελεί προϋπόθεση για εισαγωγή σε εκπαιδευτικά ιδρύματα παγκοσμίως και είναι επίσης βασικό στοιχείο της διαδικασίας που ακολουθείται για τους αλλοδαπούς σε ορισμένες χώρες. Είτε θέλετε να σπουδάσετε, να εργαστείτε ή να ζήσετε στη Βρετανία, στην Ελλάδα ή κάπου αλλού στο εξωτερικό, απευθυνθείτε σε μας για να λάβετε μέρος στις εξετάσεις IELTS.

-->

6983 231 951

6983 231 951
μιλήστε προσωπικά ..με εκπαιδευτικό σύμβουλο ...για τον γρήγορο τρόπο μάθησης